H0 SNCF Set Passagiersrijtuigen "Schürzenwagen" tijdperk IV, 3-delig Marklin 43230

10% KORTING PREORDER
Voor € 170,10
Oude Prijs € 189,00
Preorder
Datum Toegevoegd
245071
De verzendkosten voor bestellingen onder € 150, zijn € 7,95. Afhalen in onze winkel in Rotterdam kan ook en is natuurlijk GRATIS.

Märklin 43230 H0 SNCF Set Passagiersrijtuigen "Schürzenwagen" Tijdperk IV, 3-delig

 

Voorbeeld: 3 vier-assige rijtuigen, zogenaamde Schürzenwagen uit de voor-oorlogse periode. Van deze rijtuigen bleef een aantal na de 2e wereldoorlog achter in Frankrijk die daardoor in bezit van de SNCF kwamen. De rijtuigen zijn in de kleur flessengroen uitgevoerd, in de bedrijfstoestand van Periode IV.

 

Model: Deze set rijtuigen bestaat uit 2 wagens 2e klas en één wagen 1e/2e klas. De opschriften zijn zeer nauwkeurig gedetailleerd aangebracht. Ook op de kopkanten is een meerkleurige bedrukking gerealiseerd. Een absoluut highlight is de bedrukking op de deurvensters, gezien vanuit de wagens. Het is de miniatuurreizigers verboden de deuren tijdens de rit te openen! De rijtuigen zijn voorbereid voor de inbouw van interieurverlichting. Alle rijtuigen hebben aparte wagennummers en zijn apart verpakt binnen een om-doos. Bij elke wagen wordt korte rubberbalg meegeleverd voor het realiseren van een wagenovergang. Lengte over de buffers per wagen 24,4 cm. Set gelijkstroomwielen E700580.

Breid je modelspoorwereld uit met de Märklin 43230 H0 SNCF Set Passagiersrijtuigen "Schürzenwagen" Tijdperk IV. Deze prachtige 3-delige set biedt een authentieke weergave van passagiersrijtuigen uit de Franse spoorwegen (SNCF) in tijdperk IV. Met aandacht voor detail en hoogwaardige afwerking, zijn deze rijtuigen een perfecte aanvulling op elke H0-spoorbaan.

De rijtuigen zijn voorzien van de klassieke "Schürzenwagen" ontwerpen, met gladde wanden en gedetailleerde beschildering, waardoor ze naadloos passen bij de rest van je SNCF-modeltreincollectie. Dankzij de fijne detaillering en realistische kleuren brengen deze rijtuigen een stukje spoorweggeschiedenis tot leven.

Belangrijkste kenmerken:

  • Tijdperk IV: Authentieke reproductie van SNCF-passagiersrijtuigen uit de jaren ’70.

  • 3-delige set: Inclusief een eerste klas rijtuig en twee tweede klas rijtuigen.

  • Realistische details: Fijn afgestelde beschildering en opschriften, met nauwkeurig uitgevoerde rijtuiginterieurs.

  • Lengte over buffers: 84 cm, voor een indrukwekkende aanwezigheid op je modelbaan.

  • Koppelingen: Uitrusting met kortkoppelingsmechaniek voor stabiele en realistische verbindingen.

  • Verlichting: Voorbereid voor de inbouw van binnenverlichting (optioneel verkrijgbaar).

Deze Märklin 43230 rijtuigenset is perfect voor zowel de verzamelaar als de modeltreinenthousiast. Combineer ze met bijpassende locomotieven en andere rijtuigen om een compleet SNCF-treinensemble te creëren. Elk detail van de Schürzenwagen is zorgvuldig gereproduceerd om het historische tijdperk IV van de Franse spoorwegen weer te geven, waardoor deze set een waardevolle toevoeging is aan je spoorbaan.

Vergroot je collectie en breng de rijke historie van de SNCF naar je H0-modelbaan met de Märklin 43230 Schürzenwagen-set.

Meer informatie
Artikelnummer MAR43230
EAN 4001883432304
Merk Marklin
Schaal H0 - 1:87
Eigenschappen SNCF
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Copyright © 2020-nu Meijer & Blessing