H0 SNCF Stoomlocomotief Serie 141-R, digitaal (mfx+) sound Marklin 38141

10% KORTING PREORDER
Voor € 611,10
Oude Prijs € 679,00
Preorder
Datum Toegevoegd
245068
De verzendkosten voor bestellingen onder € 150, zijn € 7,95. Afhalen in onze winkel in Rotterdam kan ook en is natuurlijk GRATIS.

Märklin 38141 H0 SNCF Stoomlocomotief 'Mikado' Serie 141-R, digitaal (MFX+) sound – Authentieke Details en Geavanceerde Functies

Breng de majestueuze charme van historische stoomlocomotieven naar uw modelspoorbaan met de Märklin 38141 H0 SNCF Stoomlocomotief 'Mikado' Serie 141-R. Deze indrukwekkende locomotief, nauwkeurig gemodelleerd naar het Franse SNCF-type, staat bekend om zijn robuuste prestaties en iconische ontwerp. Uitgerust met moderne digitale technologieën, biedt deze locomotief een ongeëvenaarde rijervaring.

Historisch Verantwoord Ontwerp

De Mikado Serie 141-R werd oorspronkelijk gebouwd na de Tweede Wereldoorlog voor de Franse spoorwegen (SNCF) en speelde een belangrijke rol in het herstel van het spoorwegnetwerk. Deze H0-schaal replica vangt de kenmerkende details van de originele stoomlocomotief perfect, van de 2-8-2 wielconfiguratie tot de authentieke SNCF-markeringen. Ideaal voor modeltreinfanaten die historische precisie waarderen.

Geavanceerde Digitale Functies (MFX+)

Deze Märklin-locomotief is uitgerust met het MFX+ decodersysteem, wat u volledige controle geeft over de locomotief via uw digitale besturingssysteem. De ingebouwde soundmodule biedt realistische geluidseffecten, zoals het karakteristieke stoomgeluid, fluit- en belgeluiden, en het krachtige geluid van een accelererende locomotief. Dit alles creëert een meeslepende ervaring op uw modelspoorbaan.

Hoogwaardige Materialen en Constructie

De Märklin 38141 is vervaardigd met premium materialen voor duurzaamheid en langdurig gebruik. De metalen behuizing zorgt voor een stevige grip op de rails, terwijl de fijne details van de externe componenten een realistische uitstraling geven. Daarnaast beschikt het model over sterke trekkracht en soepele rijprestaties, zelfs op hellingen en bochten.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Schaal: H0 (1:87)

  • Wielconfiguratie: 2-8-2 'Mikado'

  • Decoder: MFX+ digitaal voor uitgebreide besturingsmogelijkheden

  • Soundfunctie: Realistische geluidseffecten (stoomfluit, bel, stoomgeluid)

  • Verlichting: Richtingsafhankelijke verlichting met LED’s

  • Materiaal: Robuuste metalen constructie

  • Bedrijf: SNCF (Franse Spoorwegen)

 

Perfect voor Modelspoorliefhebbers

Of u nu een historische collectie aan het opbouwen bent of op zoek bent naar een betrouwbare en visueel aantrekkelijke locomotief voor uw H0-baan, de Märklin 38141 biedt zowel esthetiek als prestaties. Met zijn geavanceerde digitale functies en authentieke soundeffects, zal deze stoomlocomotief een centrale rol spelen in elke lay-out.

Breid uw modelspoorervaring uit met de Märklin 38141 H0 SNCF Stoomlocomotief 'Mikado' Serie 141-R. Voeg deze klassieker vandaag nog toe aan uw collectie!

Meer informatie
Artikelnummer MAR38141
EAN 4001883381411
Merk Marklin
Schaal H0 - 1:87
Eigenschappen SNCF, Stoomlocomotieven
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Copyright © 2020-nu Meijer & Blessing