H0 Stoomlocomotief type A3 "Flying Scotsman", zwart Marklin 39969

PREORDER
€ 599,00
Preorder
Datum Toegevoegd
245181
De verzendkosten voor bestellingen onder € 150, zijn € 7,95. Afhalen in onze winkel in Rotterdam kan ook en is natuurlijk GRATIS.

Märklin 39969 H0 Stoomlocomotief Type A3 "Flying Scotsman", Digitaal (mfx+) Sound – De Iconische Legende op Uw Modelspoorbaan

De Märklin 39969 H0 Stoomlocomotief type A3 "Flying Scotsman" brengt een stukje spoorweggeschiedenis tot leven op uw modelspoorbaan. Deze prachtige replica van een van de beroemdste locomotieven ter wereld is een must-have voor zowel verzamelaars als modelspoorspecialisten. De "Flying Scotsman", bekend om zijn prestaties en elegante Britse ontwerp, is nauwkeurig gereproduceerd met oog voor detail, inclusief verfijnde functies en moderne technologieën zoals het mfx+ digitale systeem en ingebouwde soundmodule.

Kenmerken van de Märklin 39969 Flying Scotsman

  • Schaal H0 (1:87): Geschikt voor modelspoorbanen in H0-schaal, wat zorgt voor perfecte integratie met uw bestaande Märklin-collectie.

  • Gedetailleerde Afwerking: De Märklin 39969 is voorzien van authentieke details zoals de groene lak, de cabine, en de gedetailleerde draaistellen, wat het historische ontwerp van de A3 perfect nabootst.

  • Digitale Besturing (mfx+): Met het geavanceerde mfx+ digitale systeem kunt u de locomotief nauwkeurig besturen, inclusief snelheidsregeling en rijstijlen.

  • Verschillende locomotieffuncties: Zoals verlichting in het machiniestnhuis en tendercorridor, stoomfunctie, flikkerende vuurkist, interieurverlichting gang, frontsein en alle geluidsfuncties.

  • Ingebouwde Geluidsmodule: Geniet van realistische stoomgeluiden, rijgeluid, locfluit, piepen van de remmen, en kolen-opvulgeluiden met de geïntegreerde soundmodule, wat een levensechte ervaring biedt tijdens het rijden.

  • Verlichting: De locomotief is uitgerust met frontverlichting die zich aanpast aan de rijrichting, wat zorgt voor een realistische presentatie, zowel tijdens dag- als nachtscènes op uw baan.

  • Duurzame Constructie: Zoals we gewend zijn van Märklin, biedt de 39969 stoomlocomotief een robuuste metalen behuizing, wat zorgt voor langdurige prestaties en een solide gevoel op de rails.

 

Technische Specificaties

  • Bedrijfsspanning: Digitaal via Märklin mfx+ systeem

  • Soundfuncties: Stoomgeluiden, rijgeluid, piepen van de remmen, locfluit, kolengeluiden en andere geluidsfuncties

  • Lengte over buffers: 29,3 cm

  • Asindeling: 4-6-2 (Pacific)

  • Minimale radius: 360 mm

 

Over de "Flying Scotsman"

De "Flying Scotsman" is een van de meest iconische stoomlocomotieven die ooit hebben gereden. Gebouwd in 1923, brak het meerdere records en werd een symbool van Britse spoorweghistorie. De locomotief was de eerste om officieel een snelheid van 100 mijl per uur (160 km/u) te halen, en diende vele jaren in prestigieuze treindiensten tussen Londen en Edinburgh. Met de Märklin 39969 haalt u een stukje van deze rijke geschiedenis naar uw eigen spoorbaan.

Ideaal voor Verzamelaars en Modelspoorliefhebbers

Of u nu een doorgewinterde verzamelaar bent of een fan van realistische modelspoorbanen, de Märklin 39969 Flying Scotsman biedt een geweldige mix van historische precisie en moderne technologie. De combinatie van authentieke details, het mfx+ digitale systeem en de uitgebreide geluidseffecten maakt dit model tot een indrukwekkende toevoeging aan elke H0-baan.

Bestel Nu de Märklin 39969 Flying Scotsman

Breng de magie van de Flying Scotsman naar uw modelspoorwereld met deze hoogwaardige Märklin 39969 H0 stoomlocomotief. Dankzij de robuuste constructie en geavanceerde functies biedt dit model urenlang rijplezier en de ultieme spoorervaring. Voeg de Flying Scotsman vandaag nog toe aan uw collectie en herleef de gloriedagen van stoomtreinen!

Meer informatie
Artikelnummer MAR39969
EAN 4001883399690
Merk Marklin
Schaal H0 - 1:87
Eigenschappen Stoomlocomotieven
Copyright © 2020-nu Meijer & Blessing